Η ΚΟΙΝΣΕΠ Puzzle, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων της, πρόκειται να προχωρήσει στην υλοποίηση σειράς ενεργειών που σκοπό έχουν την προετοιμασία ενηλίκων με νοητική υστέρηση για την «απώλεια» και το πένθος που πρόκειται να βιώσουν από τον χαμό γονέων, συγγενών, φίλων κλπ.

Οι ενέργειές μας πρόκειται να εστιάσουν στο ίδιο το άτομο αλλά θα προσεγγίσουν και άλλους τομείς της ζωής του όπως π.χ. επαγγελματίες, κοινωνικούς φροντιστές, οικογένειες κλπ.

Το σχέδιό μας υλοποιείται στο πλαίσιο του τρίτου κύκλου του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» για την περίοδο 2018/2019. Πιο συγκεκριμένα, αφορά μια δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντοπούλου, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Η χρονική του διάρκεια είναι από τον Οκτώβριο του 2018 και για ένα έτος και κατά την διάρκειά του θα υπάρξουν μια σειρά εκπαιδεύσεων και ενεργειών δημοσιοποίησης για τις οποίες θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της Puzzle (www.puzzle-se.eu ).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση info@puzzle-se.eu  ή στο τηλ. 2110128379.